صفحه اصلی
اطلاعیه‌ها
فرم ارزیابی اتاق نمونه 1397 در هفته خوابگاه ها

فرم ارزیابی اتاق نمونه 1397 در هفته خوابگاه ها

 

گذراندن بهترين روزهاي زندگي دربهترين محيط علمي وفرهنگي (دانشگاه) نعمتي است كه شایسته ی سپاسگزاري فراوان است.

لذا درراستاي ارتقاء سطح بهداشت خوابگاه­های دانشجويي وفرهنگ سازي موازین بهداشتی و سبك زندگي سالم، جهت دریافت فرم ارزیابی اتاق نمونه دانشجویی به سایت دانشگاه مراجعه نمائید.

لطفا بعد از تکمیل شدن فرم به مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی (سرکار خانم صائمیان) تحویل دهید.

آخرین مهلت تحویل فرم : 97/02/03

فرم ارزیابی اتاق نمونه 1397 در هفته خوابگاه ها

نام و نام خانوادگی:        شماره دانشجویی:               نام خوابگاه:                      شماره اتاق:   

ردیف

معیارها

بسیار زیاد

زیاد

نسبتاً

کمی

رعایت نظم وترتیب دراتاق

     1             

آراستگی وچیدمان مناسب (تعبیه محل مناسب جهت نگهداری ظروف تمیز، قفسه کتاب، وجانمایی درست وسایل که امکان سقوط آنها نباشد و ...

 

 

 

 

     2             

قرارگرفتن كفش‌ها و دمپايي‌ها در محل مناسب و پراکنده نبودن در فضای راهرو؛

 

 

 

 

     3             

قراردادن منظم لباس‌ها در مکان‌های درنظرگرفته شده ومرتب بودن فضای کمدها؛

 

 

 

 

جلوگيري ازجلب حشرات وجوندگان موذي به داخل اتاق‌ها

     4             

نبودن باقیمانده ذرات موادغذايي برروي سطوح وكف اتاق‌ها؛

 

 

 

 

     5             

پاكيزه بودن قسمتهاي زيرين وپشت وسايل موجود دراتاق؛

 

 

 

 

     6             

نگهداري موادغذايي خشك مانندحبوبات، غلات، برنج، ماكاروني وغيرهدرظروف فلزي و يا پلاستيكي با درب محكـم (ايـنگونه موادغذايي داخل كيسه‌هاي نايلوني نباشد)؛

 

 

 

 

     7             

نبود ظرف و شسته نشده داخل اتاق‌ها، زيرتخت‌ها و يا داخل كمدها؛

 

 

 

 

     8             

تمیز نمودن تمامی وسایلی که ازبیرون به داخل اتاق آورده می‌شوندمانند چمدان، ساک، کفش‌ها و ... (قبل از ورود به اتاق)؛

 

 

 

 

رعایت بهداشت فردی

     9             

خشك كردن وسایل استحمام درنورآفتاب براي جلوگيري ازانتشار بيماري‌هاي قارچي و آویزان نکردن در فضای اتاق و راهروها؛

 

 

 

 

10             

عدم استفاده مشترک ازلوازم شخصی مانندکيسه حمام وليف، حوله، تیغ، دمپايی، روسری،کلاه، لباس، وسايل خواب اختصاصی

 

 

 

 

11             

پاكيزه بودن ملحفه، روبالشي و پتو؛

 

 

 

 

12             

قرارندادن لباس­ها وجوراب­هاي شسته نشده دراتاق ويادركنار و روي تخت؛

 

 

 

 


روش صحیح نگهداری موادغذایی

13             

تمیزکردن ونظافت داخل يخچال حداقل هردوهفته یکبار؛

 

 

 

 

14             

نگهداری باقیمانده كنسروهای بازشده (تن ماهی، رب گوجه و ...)داخـل ظـروف شيـشه‌اي تميـز ودرداخل یخچال؛

 

 

 

 

15             

قرارندادن موادغذايي شسته نشده مانند ميوه‌ها وسبزي‌ها درکنارموادغذایی پخته یاشسته شده دريخچال و خارج کردن سریع مواد غذایی کپک زده از یخچال؛

 

 

 

 

16             

استفاده ازكيسه‌هاي رنگ روشن برای نگهداري موادغذايي دريخچال واستفاده نکردن ازكيسه‌های سياه رنگ بازيافتي؛

 

 

 

 

جلوگيري ازتكثيرعوامل بیماری زا و حساسيت زا

17             

عاري بودن پرده‌ها و اتاق ازگردوخاك بارعايت نظافت؛

 

 

 

 

18             

جلوگيري ازجمع شدن رطوبت هواي راكد و بوي نامطبوع در فضاي اتاق

 

 

 

 

19             

استفاده نکردن ازدخانیات دراتاق ومحیط خوابگاه؛

 

 

 

 

20             

قرارندادن هرگونه وسایل اضافی ازجمله قطعات چوبی، مقوای اضافی، جعبه‌های چوبی فرسوده و... به عنوان جا‌كفشی یاجای كتاب و... درداخل اتاق ودراطراف تخت‌ها؛

 

 

 

 

رعایت نکات ایمنی وبهداشت محیط

21             

حفظ آرامش و ایجاد نکردن سروصدا ( مانندصدای بیش ازحد رادیو و...،مکالمه با صدای بلند با تلفن در اتاق یا راهروهاو ...؛

 

 

 

 

22             

قراردادن پسماند درسطل درب دار یا کیسه پلاستيکی که بتوان درب آن را بست؛

 

 

 

 

23             

اطلاع‌رسانی به موقع نقص های بهداشتی و ایمنی در اتاق و خوابگاه مانند برق، آب،فاضلاب، گاز، وجود انواع حشرات و...به مسئولین؛

 

 

 

 

24             

نگهداری مسئولانه اتاق وآسیب نرساندن به تجهیزات داخل اتاق (درب ودیوار،کفپوش،فرش و ...)؛

 

 

 

 

25             

عدم استفاده از  وسايل پخت و پز و اجاق برقي، گازي و .... در اتاق

 

 

 

 

26             

استفاده از كيسه زباله در سطل‌هاي زباله

 

 

 

 

27             

تفكيك زباله‌هاي خشك و تر از هم

 

 

 

 

خلاقيت و نوآوري

28            27

ساماندهي و ابتكار از منظر سلامت

 

 

 

 

29             

دلپذير نمودن فضاي اتاق

 

 

 

 

30             

رعايت نكات ايمني

 

 

 

 

             

 

 
اذان صبح:  
طلوع خورشید:  
اذان ظهر:  
غروب خورشید:  
اذان مغرب:  

مرکز استان:
طول جغرافیایی:
عرض جغرافیایی:
روز:
ماه: